تبلیغات
www.parlaclick.com the best - چند نکته مهم برای پوست کندن پیاز
the best
خبر - طنز - و...

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

چند نکته مهم برای پوست کندن پیاز

پوست‌ کندن‌ پیاز کار بسیار دشواری‌ است به ‌طوری‌ که‌ اغلب‌ از آن‌ فرار میکنند و حاضر به پوست‌ کندن‌ پیاز نیستند زیرا بوی پیاز چشمها را میسوزاند و اشک‌ها به‌ سرعت‌جاری‌ میشوند به‌ چند روش‌ ساده‌ برای توجه کنید.
قسمت‌ ریشه‌ پیاز را نگیرید و از سر پیاز آن را ریز کنید.
پیاز را در یخچال‌ قرار دهید و پس‌ از چند ساعت‌ آن‌ را ریز کنید.
به‌ هنگام‌ خرد کردن‌ پیاز، دهان‌ خود را ببندید.
پیاز را هنگام‌ پوست‌ کندن‌ زیر شیر آب سرد بگیرید.
پیازهای‌ خیلی‌ تند را یک‌ ساعت‌ در آب سرد خیس‌ کنید، پیاز شیرین‌ میشود.
از مصرف‌ پیاز بریده‌ شده‌ خودداری‌ کنید، زیرا جاذب‌ میکروب‌ است‌ مگر اینکه‌ روی‌ نیمه باقی مانده‌ کمی‌ کره‌ یا روغن‌ بمالید که‌ هم‌ مدت بیشتری‌ تازه‌ میماند و هم‌ میکروب‌ موجود در هوا را به‌ خود جذب‌ نخواهد کرد. پس‌ با این‌ روش‌ها، دیگر موقع‌ پوست‌ کندن‌ پیاز احساس‌ سوزش‌ درچشم‌هایتان‌ نمیکنید.

درباره وبلاگ

نظر بدهید
مدیر وبلاگ :

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان

ابزار وبلاگنویسان ابزار وبلاگنویسان ابزار وبلاگنویسان ابزار وبلاگنویسان ابزار وبلاگنویسان ابزار وبلاگنویسان ابزار وبلاگنویسان
ابزار وبلاگنویسان